Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Gazdaságos nyomtatás

A cégek éves költségvetésében jelentős szerepet játszik a nyomtatási költség. Sokan nem is számolnak vele, elhanyagolhatónak gondolják, pedig nem így van. Az éves nyomtatási oldalszámtól függően ez százezer forintos nagyságrendtől egészen a milliósig is terjedhet. Ezen felül  hazánkban közkedvelt utántöltött, utángyárott, felújított tonerek használata tovább növeli a felújítási és karbantartási, üzemeltetési költségek, illetve csökkentik a nyomtatók élettartamát. 

A fent leírtakat szem előtt tartva ezért javasoljuk minden ügyfelünknek, hogy kizárólag eredeti, a gyártó által ajánlott tonert használjon, minimallizálva ezzel a teljes üzemeltetési költséget.

Partnereinket gyakran keresik meg olyan ajánlatokkal, ahol az üzemeltetést ajánló cég alacsonyabb lapköltséget ajánl ki, mint amit a gyártó megad a termékre. Ez lehetetlen, megtévesztés! Hiába mondják, hogy a bérleti díjon felül csak a lapköltséget kell fizetni és a többi költséget ők állják. Gondolják végik, mennyire hátráltatja munkájukat, ha a bérelt nyomtatókhoz, másolókhoz folyamatosan ki kell hívni az üzemeltetőt, hogy javítsa meg, mert csíkoz, koszosan nyomtat, gyűri a papírt vagy idő előtt kifogy a toner, mivel utántöltött tonert biztosít. Egy korrekt üzemeltető soha sem kéri az ügyfelét, hogy figyelje a nyomtatót, hol tart a számláló és mikor fogy ki a toner, milyen problémái vannak, mert a nyomtató felügyeleti szoftvere segítségével ezt pontosan tudja és ez alapján végzi a szükséges karbantartásokat, toner pótlást stb.

Azért ajánljuk a Kyocera nyomtatócsalád termékeit, hogy ügyfeleinknek csak a mindennapi munkájukra kelljen koncentrálniuk, ne pedig a problémákra. Továbbá minimalizálhatják cégük nyomtatási- és nyomtató üzemeltetési költségeit. 

Mindig a nyomtatási szokásokat szem előtt tartva hozzák meg a helyes döntést. Ebben segít a lent található kalkulátor, amely segítségével összehasonlítható a Kyocera és más gyártók termékei, ezzel reális képet kaphat a várható üzemeltetési költségekről. 

Tovább a nyomtatók, munltifunkciós készülékek választásához.

Kyocera nyomtatási költség kalkulátor