Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Tábla Számítógépek

Tartsa tenyerében informatikai rendszerét! Menedzselje szervereit, készítsen és tartson prezentációkat és mindezt egy 10"-os tablettel. Szinte teljesértékű irodai alkalmazásokat telepíthet rájuk, nincs helyhez kötöttség, hiszen a nagysebességű 4G Lite modemnek köszönhetően bárhonnan elérheti cége levelezését, adatait akár VPN hálózaton keresztül. Speciális alkalmazások segítségével szállodai szobáját, repülőjegyét is lefoglalhatja. Ha eltévedne, a beépített GPS rendszer segít az úticél akár szárazföldi, akár légi elérésében. 

A piacon jelenleg 3 féle operációs rendszerrel telepített tabletet kapható. Az egyik legközismertebb az Apple iPad-je, amely a világ talán legstabilabb iOS operációs rendszerével rendelkezik. A versenytársak között megtalálhatóak a Fujitsu, Samsung, Sony  Androidos, valamint a Dell Windows 8-as rendszerrel telepített Latitude és XPS üzleti célokra kifejlesztett táblagépei.

Tekintse át a gyártók specifikációját és válassza ki tabletjét