„Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” 

– Henri Cartier-Bresson 

Professzionális Fotónyomtatók

A profi fotó-, kreatív stúdiók felszerelésének elengedhetetlen része az élethű színeket biztosító nagyfelbontású, professzionális fotónyomtató. Irányítsa Ön teljes egészében a képalkotási munkafolyamatot a Canon PIXMA Pro A3+ tintasugaras nyomtatócsalád segítségével.

Akár pigment-, akár festékalapú tintát választ a fényképészeti és képzőművészeti alkotások kinyomtatásához, mindig biztos lehet az időtálló, kereskedelmi szabványoknak megfelelő eredményben. Hozza ki a maximumot fekete-fehér és színes képeiből egyaránt, a 8, 10 vagy 12 színű tintarendszer pontosan visszaadja a széles színskála valamennyi árnyalatát. A rugalmas hordozókezelési tulajdonságoknak köszönhetően könnyedén kielégítheti ügyfelei szerteágazó igényeit. 

Fedezze fel azokat az egyedülálló előnyöket, amelyeket a Canon szakértelme nyújthat Önnek a professzionális fényképészet terén.

Forrás: Canon