Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Canon Speedlite 320EX (Kód: CANGSO423)

Canon Speedlite 320EX
zoom Kép nagyítása
Canon Speedlite 320EX Canon Speedlite 320EX

Canon Speedlite 320EX

Út a kreatív vakus fotózáshoz

A vezeték nélküli segédvaku-technológiával, változtatható képszögű fejjel és a videoműködéshez állandó LED-es fényforrással ellátott Canon Speedlite 320EX készülék új kreatív távlatokat nyit az EOS fotósok számára.

Előnyök

  • 32-es kulcsszám (m, ISO100)
  • Kompakt, könnyű kialakítás
  • Dönthető és elfordítható vakufej 24 mm-es és 50 mm-es zoomállással
  • Beépített LED-es videolámpa
  • Vezeték nélküli segédvaku a külső TTL vakuhoz
  • Távoli kioldógomb
  • Gyors, problémamentes újrafelhasználás

Nagy teljesítmény kompakt kivitelben

A könnyű súlyú, hordozható Speedlite 320EX készülék kulcsszáma 32 (m, ISO 100): ez nagy termek és távoli tárgyak megvilágításához is elegendő teljesítményt jelent.

Dönthető, elfordítható és zoomos vakufej

A Speedlite 320EX típus vakufeje 90 fokban dönthető és jobbra-balra forgatható, így a vaku falról vagy mennyezetről visszavert fénye puhább, árnyékmentes eredményt biztosít. A megvilágítás szöge szűkíthető, így a zoomállás a 24 vagy 50 mm-es objektív látószögéhez igazítható.

Beépített LED-es videolámpa

A Speedlite 320EX vaku a beépített állandó LED-fényforrásnak köszönhetően gyenge megvilágítás melletti videofelvétel és állóképkészítés esetén egyaránt hasznosítható.

Egyszerűen kezelhető külső vaku

A Canon vezeték nélküli segédvaku funkciója révén a Speedlite 320EX a fényképezőgéptől külön és a vakupapucsban is könnyen használható, így számtalan kreatív megvilágítási lehetőséget tesz lehetővé.

Távoli fényképezés

A távoli kioldógombbal a megvilágítás beállítása közben a fényképezőgéptől akár 5 méter távolságból is exponálhat, így gyorsan és könnyedén kísérletezhet a különféle megvilágítási helyzetekkel.

Gyors és zajtalan működés

A Speedlite 320EX vaku áramellátását négy darab AA/LR6 elem biztosítja, melyek révén a teljes kisütést követően mindössze 2,3 másodperc alatt hangtalanul feltöltődik.

Gyártó: Canon
Ár: 82 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH