Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Canon Speedlite 430EX II (Kód: CANGSO424)

Canon Speedlite 430EX II
zoom Kép nagyítása
Canon Speedlite 430EX II Canon Speedlite 430EX II

Canon Speedlite 430EX II

Sokoldalú és hatékony, teljes körű Speedlite vaku.

A Speedlite 430EX II erős és sokoldalú vaku, mely 43-as kulcsszámmal, vezeték nélküli vakuzási lehetőséggel, kilenc egyedi funkcióval és 24–105 mm-es zoommal bővíti fényképezési lehetőségeit.

Előnyök

  • E-TTL II vaku-fénymérés
  • 43-as kulcsszám*
  • Vezeték nélküli segédvakuzás
  • 24–105 mm-es zoom fej, 14 mm-es diffúzorral
  • Gyors és halk újratöltés
  • Fémből készült vakupapucs
  • 180 fokos forgó fej
  • AF-segédfény

E-TTL II vaku-fénymérés

A hordozható és kompakt Speedlite 430EX II hatékonyságát növeli a 43-as kulcsszám, melynek köszönhetően használható szórt fénnyel és teleobjektívvel történő vakuzáshoz is. Az E-TTL II vakufénymérés kompatibilis fényképezőgépekkel használva pontos vakuexpozíciót biztosít minden helyzetben, még falról vagy plafonról visszaverődő szórt fény esetén is.

A pontosabb szabályozás érdekében a vaku állítható manuálisan is, 1/3-os lépésekben 1/1-től 1/64-ig.

24–105 mm-es automata zoom fej

Kompatibilis EOS digitális géppel használva a Speedlite 430EX II automatikusan felismeri a fényképezőgép szenzorméretét, és a vaku optimális területi lefedettségre áll be. Így csökken a feleslegesen kibocsátott fény mennyisége és növekszik az akkumulátor élettartama és csökken az újratöltési idő.

A 24–105 mm-es automata zoom fej és a 14 mm széles diffúzor panel számos különböző szituációban biztosít vakulefedettséget.

A forgatható és billenthető fej segítségével a szórt fényű vakuzás lágyabb megvilágítást tesz lehetővé a gépre szerelt, egyvakus fényképezés esetén.

Vezeték nélküli segédvakuzás

A Speedlite 430EX II használható központi vakuegység által vezérelt vezeték nélküli segédvakuként. A kis méret és a nagy leadott teljesítmény révén ideális segédvaku lehet egy több vakuval felszerelt hordozható stúdióhoz.

Áramellátás

A 4 db AA elemmel működő Speedlite 430EX II könnyű, hordozható és kompakt, így mindig magunknál tarthatjuk. Az újratöltés körülbelül 20%-kal gyorsabb, mint az előző modellnél, és majdnem hangtalan, hogy ne ijessze el a félénk, vadon élő állatokat.

Tartósság

Fémből készült vakupapucs és gyorskioldó kar teszi könnyen használhatóvá és biztonságossá a fényképezőgép és a Speedlite közti kapcsolatot.

Vakuvezérlés

Kompatibilis fényképezőgépre helyezve a vakuvezérlés minden beállítása, beleértve a vakuteljesítmény beállítást, és mind a kilenc egyedi beállítást is, kezelhető a fényképezőgép menüjéből**.

AF-segédfény

A Speedlite 430EX II 1-9 AF pontos lefedettséggel infravörös fókuszfényt kibocsájtva kontrasztot létesít, amire a lencse fókuszálhat gyenge fényviszonyok között is.

Gyártó: Canon
Ár: 89 900 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH