Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Nikon D5200 (Kód: NIKGSS055)

Nikon D5200
zoom Kép nagyítása
Nikon D5200 Nikon D5200

Főbb jellemzők

24,1 megapixeles, DX-formátumú CMOS-érzékelő

Gyönyörű, részletgazdag fényképeket és videókat készíthet. A részletek elvesztése nélkül vághatja felvételeit, így a nagyméretű nyomatok is lenyűgözően néznek ki.

Dönthető monitor

Kifordítható, megdönthető, elcsavarható. Ezzel a rugalmasan használható, forgatható monitorral igazán kiélheti kreativitását. Tetszőleges szögből egyedi felvételek készítését teszi lehetővé, akár önarckép készítése esetén is.

D-videó, avagy az inspiráció forrása

Olyan részletgazdag, teljes HD videókat készíthet, amiket majd mindenkinek meg akar mutatni. Használja ki a nagy teljesítményű (akár 60i/50i sebességű) videofelvétel és a beépített sztereó mikrofon kínálta lehetőségeket.

WU-1a vezeték nélküli mobiladapter

Segítségével felvételeit a D5200-ról közvetlenül Android™ vagy iOS™¹ operációs rendszert futtató okostelefonra vagy táblagépre viheti át, illetve távolról, az eszközről vezérelheti a fényképezőgépet.

EXPEED 3

A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, kitűnő színvisszaadású, figyelemre méltóan tiszta képeket és továbbfejlesztett videofelvételt kínál.

Nagy (ISO 100–6400 érzékenységi tartomány, ISO 25 600 egyenértékig kiterjeszthető) ISO-tartomány

Élvezni fogja a szabadságot, amit a gyenge fényben mutatott remek teljesítmény biztosít. Sötétben is részletgazdag képeket készíthet, még gyorsan mozgó témákról is.

39 pontos AF-rendszer

39 élességpont biztosít kivételes élességállítási pontosságot. A fejlett 3D-témakövetés révén az élesség bármilyen apró témán tartható, még ha az teljesen kiszámíthatatlanul mozog is.

2016 képpontos RGB fénymérő-érzékelő 

Pontos méréssel éri el a korrekt expozíciót, és adatokat szolgáltat a Fényképezési helyzetfelismerő rendszernek, amely optimalizálja az expozíció, az élesség és a fehéregyensúly automatikus beállítását.

Speciális hatások mód

Egyedi fényképeket és videókat készíthet a számos elérhető speciális hatás, például a kiválasztott szín vagy a miniatűr hatás alkalmazásával. A választott hatás eredményét valós időben, a fényképezés alatt láthatja.

5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel

A történéseket, tovatűnő pillanatokat, röpke arckifejezéseket gyors, öt kép/másodperc sebességű sorozatfelvétellel rögzítheti.

D-videó AF módok

Videofelvétel közben is használható az élő nézetben történő automatikus élességállítás. Az állandó motoros AF (AF-F) használatával a téma mindig éles marad. Bízza csak nyugodtan a témakövetést a fényképezőgépre: a témakövető AF és az arcprioritásos AF megoldja.

HDR (széles dinamikatartomány)

Részletgazdagabb felvételeket készíthet nagy kontrasztú megvilágítás esetén. Mozdulatlan témák esetén ideális választás: a gép a zár egyetlen kioldásával két felvételt készít különböző expozíciós beállításokkal, majd ezeket egyetlen, természetes kontrasztot mutató képben ötvözi.

Aktív D-Lighting

Erős fényben fényképezve a sötét és a világos területeken egyaránt megőrzi a részleteket, még ellenfényes kompozíciók esetén is. Mozgó téma esetén ideális választás.

16 motívumprogram

Csak válassza ki az adott témához vagy helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel. A motívumprogramok egyes beállításokat – például a záridőt, az ISO-érzékenységet vagy a rekeszértéket – automatikusan optimalizálnak, ami nagy segítség, ha gyorsan akar remek képeket készíteni, vagy még nincs otthon a D-SLR fényképezés világában.

Nagy felbontású LCD-monitor

A fényképek és videók minden részlete jól látható lesz a nagy felbontású, 7,5 cm-es képátlójú, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitornak köszönhetően, amely széles megtekintési szöggel és magas kontrasztaránnyal rendelkezik. Fényképei elkészítése, illetve a speciális hatások alkalmazása mind beltéri, mind kültéri felvétel esetén egyszerű.

Intelligens kialakítás

A kis méretű, pehelykönnyű váz és a kiváló ergonómia jóvoltából ezzel a fényképezővel élvezet a fényképezés. A biztos fogás kényelmesen kézben tarthatóvá teszi a fényképezőgépet. A világos menük és a gyakran használt funkciók (például a D-videó és az Élő nézet) számára elhelyezett külön gombok igazán egyszerűvé és magától értetődővé teszik a gép használatát.

Vezeték nélküli távvezérlő

A külön megvásárolható Nikon WR-R10 és WR-T10 vezeték nélküli távvezérlők segítségével a fényképezőgép legfőbb funkciói távolról működtethetők, még akkor is, ha akadályok találhatók ön és a fényképezőgép között. Ideális önarcképekhez, illetve a fényképezőgép zárkioldás okozta bemozdulásának elkerülésére is jól alkalmazható.

NIKKOR objektívek 

A Nikon legendás NIKKOR objektívjei által kínált lehetőségek révén a lehető legjobban kihasználhatja a fényképezőgép kínálta 24 millió képpontot. Élénk színvilágú, remek kontrasztú felvételeket készíthet. Részletgazdag, éles videókat készíthet, különböző moziszerű effektusokkal kísérletezhet.

 

Gyártó: Nikon
Nikon Kit:
Ár: 212 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 2
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH