Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Nikon D90 kit (Kód: NIKGSS065)

Nikon D90 kit
zoom Kép nagyítása

Főbb tulajdonságok

 • A 12,3 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket eredményez, és rendkívül éles nagyítások készítését teszi lehetővé. A beépített öntisztító érzékelőegység minimálisra csökkenti a por hatását.
 • Az EXPEED képfeldolgozó rendszeroptimális teljesítményt és kiemelkedő képminőséget garantál.
 • Nagy ISO (200–3200) érzékenységtartomány, ami ISO 6400 és ISO 100 egyenértékig kiterjeszthető. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
 • Az Aktív D-Lighting funkció használatakor megmaradnak az erős fényben és árnyékban levő részletek, így gyönyörű, természetes kontrasztú fényképek készíthetők. Manuálisan és automatikusan egyaránt használható, és négy szintje van, közöttük az Extra High (Extra magas) opció.
 • Képszabályozással egyedivé teheti képeinek megjelenését és hangulatát. Hat beállítás közül választhat: Általános, Élénk, Semleges, Monokróm, Portré és Tájkép.
 • Az Arcérzékeléssel is rendelkező Fényképezési helyzetfelismerő rendszera fényképezőgép fénymérési rendszeréből és az AF-érzékelőkből származó adatok ötvözésével precíz expozíciót és éles képeket garantál, a portrékon és csoportképeken pedig felismeri az emberi arcokat, és természetes bőrtónusokat örökít meg.
 • fejlett automatikus élességállítás és a sokoldalú Multi-CAM 1000 11 pontos AF-rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. AF mező módban szinte mindegyik fényképezési helyzet remekül kezelhető, a 3D követés AFpedig a témára való élességállítás után is lehetővé teszi a kompozíció módosítását.
 • Élő nézet automatikus élességállítással: ebben a módban az LCD-monitoron is egyszerűen komponálhat képeket. A készülék három AF-módot támogat: Az Arc-prioritásos AF portrék esetén (legfeljebb öt arcot tud érzékelni egy képen), a széles AF mező módot kézből végzett fotózáskor, valamint a Normál AF mező módot állvány használata esetén.
 • Az innovatív D-Movie funkció segítségével motion JPEG-formátumú videók készíthetők*. A (tipikus amatőr videokamerához képest) nagyméretű képérzékelő és a nagy ISO érzékenység kivételes képminőséget eredményez. Használjon fotós technikákat a videók készítésénél is: alkalmazza a NIKKOR cserélhető objektívek széles választékát, a halszem vagy nagy látószögű objektívtől a szuper-telefotó objektívig, vagy épp kerüljön rendkívül közel a témához a Micro NIKKOR objektívekkel.
 • 7,62 centiméteres, 920 000 képpontos, nagy felbontású LCD-monitor 170 fokos megtekintési szöggel rendelkezik, ezáltal az Élő nézet funkció igazán könnyen használható.
 • fejlett motívumprogramok a gyakori, népszerű fotós stílusoknak, effektusoknak és helyszíneknek megfelelően, automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait, ideértve a Képszabályozást és az aktív D-Lighting funkciót is. Választható beállítások: Portré, Tájkép, Közeli, Sport és Éjszakai portré.
 • fényes pentaprizmás kereső 96%-os képfedése és 19,5 mm-es betekintési távolsága precíz komponálást tesz lehetővé.
 • Gyors reakció: kb. 0,15 másodperces indítás, 65 ezredmásodperces kioldási késedelem és 4,5 kép/másodperces sorozatfelvétel.
 • Sokoldalú Retusálás menü egy sor fotóeffektust tesz elérhetővé, például a következőket: Halszem, Torzításcsökkentés és Kiegyenesítés. A fényképezőgép az eredeti kép változatlanul hagyása mellett gyorsan és egyszerűen elkészíti a fénykép másolatát, amelyet a készüléken szerkeszthet és javíthat.
 • Többféle visszajátszási funkcióhasználható, például: Pictmotion beépített diavetítés, 72 kisképes megjelenítés, naptár szerint visszajátszás, vagy a kép kinagyított részletéhez tartozó hisztogram megjelenítése.

 

Gyártó: Nikon
Nikon Kit:
Ár: 349 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 2
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH