Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Dell Optiplex 3010 (Kód: 3010MT-20)
Operációs rendszer: Windows 8 Pro rendszerrel rendelhető. A sikeres működéshez megfelelő teljesítményt, rugalmasságot és csatlakoztatási lehetőségeket biztosító OptiPlex™ 3010 asztali géppel hatékonyan dolgozhat. Nagy teljesítmény: Használja ki az OptiPlex 3010 számítógépben dolgozó akár Intel® Core™ i5 processzor sebességét, ideértve az Intel® Turbo Boost technológia 2.0-s változatát, a nagy tárolókapacitást, az Intel® HD grafikus kártyát és a nagy sávszélességű memóriát.
Gyártó: Dell
125 700 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 13
Dell OptiPlex 7010 (Kód: 7010MT-15)
Operációs rendszer: Windows 8 Pro rendszerrel rendelhető. A sikeres működéshez kimagasló teljesítményt, rugalmasságot és csatlakoztatási lehetőségeket biztosító OptiPlex™ 7010 asztali géppel hatékonyan dolgozhat. Nagy teljesítmény: Használja ki az OptiPlex 7010 számítógépben dolgozó 3. generációs Intel® Core™ processzor sebességét, ideértve az Intel® Turbo Boost technológia 2.0-s változatát, a nagy tárolókapacitást, az Intel® HD grafikus kártyát és a nagy sávszélességű memóriát.
Gyártó: Dell
171 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 4
Dell OptiPlex 9020 (Kód: 9020MT-3)
Operációs rendszer: Windows 8 Pro rendszerrel rendelhető A sikeres működéshez kimagasló teljesítményt, rugalmasságot és csatlakoztatási lehetőségeket biztosító OptiPlex 9010 asztali géppel hatékonyan dolgozhat. Ha több helyre van szüksége az asztalán, vagy az elegáns megjelenés miatt falra szeretné szerelni, válassza a 9010-es egybeépített változatot. Nagy teljesítmény: Használja ki az Intel® Core™ i5 vagy Intel® Core™ i7 processzor erejét, amely szükség esetén az Intel® Turbo Boost 2.0 technológia segítségével képes automatikusan megnövelni a sebességét. Emellett az OptiPlex 9010 egybeépített számítógépben nagy tárolókapacitás és nagy sávszélességű memória is rendelkezésre áll, sőt nagy teljesítményű különálló grafikus kártyával is rendelhető.
Gyártó: Dell
270 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 4
Dell XPS 8700 (Kód: XPS8700)
Legyen Öné a valaha gyártott leggyorsabb XPS minitorony! A 4. generációs Intel Core processzorok, amelyek teljesítménye 15%-kal jobb, mint az előző generációé; gyorsan futtatható rendszerintenzív alkalmazások (például videoszerkesztés, HD videolejátszás, komoly többfeladatos munkavégzés és az extrém játékok). A négy merevlemez-beépítőhely jóvoltából könnyedén megnövelheti a számítógép tárkapacitását akár 4 TB4 méretűre, így hatalmas virtuális médiatárat tarthat fenn. Fokozza a rendszerindítás sebességét úgy, hogy az egyik beépítőhelyre egy 512 GB5 mSATA félvezető-alapú meghajtót (SSD) szerel be. A max. 4 TB tárolókapacitás révén jól elférnek rajta a saját videók, fényképek és dokumentumok, és még így is marad elegendő hely a továbblépéshez.
Gyártó: Dell
279 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 4
Fujitsu Esprimo E910 0-Watt (Kód: VFY:E0910PXG51HU)
A Fujitsu ESPRIMO E910 számítógépek abszolút a legmagasabb számítógép-menedzselhetőséget, a teljesítményt és a bővíthetőséget biztosítják Önnek. Ezek a zajmentes számítógépek segítenek Önnek a munkára összpontosítani, és a 0 wattos technológiával működő, 94%-os hatékonyságú tápellátásnak köszönhetően az energiaköltségeken is spórolhat. Az azonos komponensek használata biztosítja az infrastruktúra tökéletes kompatibilitását. Kilépéskor a Fujitsu jellegzetes EraseDisk funkciója biztonságosan törli adatait.
Gyártó: Fujitsu
253 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 5
Fujitsu Esprimo P400 (Kód: VFY:P0400PRHD1HU)
A sokoldalú Fujitsu ESPRIMO PC-k magas minőségű számítástechnikát kínálnak az Ön irodai alkalmazásaihoz és projektjeihez, nagyon vonzó áron. Az azonnali kiszállításhoz választhat a költségoptimalizált, rögzített konfigurációk közül. Másik választási lehetőség, hogy olyan konfigurációs lehetőséget választ, amely megfelel az Ön speciális hardverigényeinek, miközben a költségvetésén belül marad. Akár 3 évre bővíthető garanciával is rendelhető. Ideális választás kisvállalkozások számára.
Gyártó: Fujitsu
135 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 10
Fujitsu Esprimo P710 (Kód: LKN:P0710P35A1HU)
A Fujitsu ESPRIMO P710 számítógépek nagymértékben bővíthető technológiát kínálnak a kihívást jelentő üzleti alkalmazásokhoz. Az azonos összetevők használata a termékcsaládon belül biztosítja az infrastruktúra tökéletes kompatibilitását és egyszerűsíti a bevezetést. A 92%-os hatásfokú tápegység évekre előre biztosítja a környezetvédelmi megfelelőséget. Az Intel® Standard Manageability technológia minimális szinten tartja az adminisztrációs költségeket. Az EraseDisk funkció biztosítja a biztonságos rendszerkilépést.
Gyártó: Fujitsu
239 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 5
Fujitsu Esprimo P910 (Kód: VFY:P0910PXG51HU)
A Fujitsu ESPRIMO P910 számítógépek abszolút a legmagasabb számítógép-menedzselhetőséget, a teljesítményt és a bővíthetőséget biztosítják Önnek. Ezek a zajmentes számítógépek segítenek Önnek a munkára összpontosítani, és a 0 wattos technológiával működő, 94%-os hatékonyságú tápellátásnak köszönhetően az energiaköltségeken is spórolhat. Az azonos komponensek használata biztosítja az infrastruktúra tökéletes kompatibilitását, megbízhatóságát. Kilépéskor a Fujitsu jellegzetes EraseDisk funkciója biztonságosan törli adatait.
Gyártó: Fujitsu
253 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 15
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH