Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Dell Latitude 10 (Kód: Tablet-10)
Maximálisan kihasználhatja a Windows 8 érintésvezérléshez optimalizált funkcióit, köszönhetően a 10,1 hüvelykes kapacitív, többujjas érintést érzékelő HD kijelzőnek és a táblagépek hordozhatóságát a PC-k produktivitásával ötvöző funkcionalitásnak. Az ismerős üzleti alkalmazásoknak köszönhetően a mobil szakemberek ott folytathatják a munkát, ahol az irodában abbahagyták. A Bluetooth, a WiFi és az opcionális mobil szélessávú funkció révén a dolgozók együttműködhetnek az irodában, az ország másik felén vagy gyakorlatilag bárhonnan.
Gyártó: Dell
292 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Dell XPS Duo 12 ultrabook (Kód: XPSL221X)
Az XPS 12 Ultrabook az új Windows 8 operációs rendszert használja, amely a legújabb alkalmazásokat nyújtja munkához és szórakozáshoz egyaránt, egy továbbfejlesztett érintésalapú élmény keretében – mindezt anélkül, hogy fel kellene áldoznia a számítógépeknél már megszokott funkcionalitást. Mindig naprakész! Nincs több várakozás. Az Intel Smart Connect technológia automatikusan frissíti e-mailjeit, üzleti címjegyzékét, közösségi hálózatait és kedvenc alkalmazásait, még akkor is, amikor az XPS 12 Ultrabook alvó üzemmódban van.
Gyártó: Dell
448 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH