Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

ZyXEL Újdonságok

ZyWALL USG 100-Plus

A ZyXEL piacra dobta új biztonsági eszközét, mellyel nagyvállalati szintű védelmet kínál kisvállalkozásoknak napjaink kifinomult hálózati fenyegetéseitől. A cégek a termék segítségével képesek lesznek a biztonsági protokollok hatékonyabb alkalmazására. Az ZyWALL USG100-Plussal a legfeljebb 30 felhasználós szervezeteket célozza a gyártó. Az új eszközzel a ZyXEL kiterjeszti jelenlétét a közép-kategóriás biztonsági megoldások szegmensére.

Az USG 100-PLUS tűzfalvédelmet, VPN-t, vírusírtót, behatolás felderítést és védelmet (IDP), tartalomszűrést, spamszűrést és alkalmazás monitorozást kínál. Az eszköz tartalmazza a Commtouch tartalom- és spamszűrő, illetve a Kaspersky antivírus és IDP megoldásainak egyéves licencét.

“A kisvállalkozások napjainkban ugyanúgy függnek az internetkapcsolatuktól, mint a nagycégek és ugyanannyi védelemre van szükségük a digitális fenyegetések - vírusok, hackerek és lopás - ellen. Az USG100-PLUS valós-idejű, többszintű biztonságot kínál számukra egyetlen csomagban, amit könnyű élesíteni és menedzselni” – véli Cseh Levente, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője. Hozzátette: A ZyXEL partnerei számára az új eszköz lehetőséget teremt arra, hogy újra felkeressék kkv-s ügyfeleiket, akik talán most még különböző termékek elegyét használják hálózatuk, felhasználóik és adataik védelmére.

A ZyXEL ZyWALL USG termékcsaládja védelmi megoldások olyan választékát adja, amely megfelel mérettől függetlenül minden szervezetnek, a néhány felhasználós kisvállalkozásoktól egészen a nagy cégekig, ahol akár több helyszínen több száz munkavállaló használja a hálózatot. A ZyXEL fejlesztéseinek és megoldásainak köszönhetően mára az európai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a biztonsági készülékek szegmensben.


 

Informatikai eszközfrissítés a XVIII. kerületi egészségügyi központban

Teljes hálózati eszközkonfiguráció cserét hajtott végre a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató. A hatszintes egészségügyi központban kialakított új hálózat ZyXEL eszközökből valósult meg és közel 120 számítógépet, 30 mérőműszert, ezáltal pedig 250 dolgozó munkáját támogatja.  

„Az együttműködés kiemelten fontos visszajelzés számunkra, hiszen az, hogy ez egészségügyi szolgáltató is a mi eszközeinket választotta, még inkább elismeri a megbízhatóságunkat. Ebben a szegmensben különösen fontos, hogy az eszközök megbízhatóan, hiba nélkül működjenek, és ne okozzanak leállást. A fejlesztés is folyamatosan, üzemszünet nélkül valósult meg mérnökeinkkel egyeztetve, az Kft. egészségügyi szolgáltatását folyamatosan biztosítva.” – nyilatkozta Cseh Levente, a ZyXEL ügyvezetője.

A ZyXEL-t egyik kiemelt rendszerintegrátor partnerükön keresztül kereste meg az egészségügyi szolgáltató. A kor követelményei megkívántak egy megbízható hálózati kapcsolatot, ahol nincs szakadás, leállás, adatvesztés és az alkalmazások is gond nélkül futhatnak párhuzamosan. Az egészségügyi szolgáltató informatikai rendszerének fejlesztése során sor került a hálózati eszközök teljes rekonstrukciójára is. A régi 6-8 éves SMC switch-ek helyett, korszerű, megbízható, költséghatékonyabb és környezetbarát ZyXEL eszközöket választott az intézmény. A fejlesztés keretében a 6 emeletes épület core switch-eit és nem menedzselhető szobai switch-eit is Zyxel termékekre cserélték.


 

A spanyol Mobile World Congressen debütálnak a ZyXEL mobil megoldásai

4G LTE, femtocellák, Wi-Fi CERTIFIED Passpoint™ Hotspot-ok és Wireless Security Gateway-ek

Első alkalommal jelenik meg a mobilipar legnagyobb kiállításának számító Mobile World Congress-en (MWC) a ZyXEL. A vállalat folyamatosan mutatja be új, mobilpiacra szánt termékeit és megoldásait, így a bemutatkozás az MWC-n tökéletesen illeszkedik a ZyXEL stratégiájába. A barcelonai kiállításon az 5-ös csarnok 5B60 standján találkozhatnak az érdeklődők a tajvani gyártóval február 25-28. között.

A ZyXEL standját felkereső vendégek megismerhetik a vállalat mobilpiacra szánt vezeték nélküli megoldásait, többek között a 4G LTE CPE-ket (Customer Premises Equipment), amelyek támogatják a VoLTE technológiát, a femtocellát és a Wi-Fi hotspotot, valamint a 4G LTE modulárisan felépített multi-WAN vezetéknélküli gatway-t.

A GSA (Global mobile Suppliers Association – Mobilbeszállítók Világszövetsége) adatai szerint 2012 végére világszerte 66 országban 145 mobilszolgáltató indította el a legújabb generációs, LTE mobilszolgáltatást. A szervezet előrejelzése szerint 2013-ban további 83 országban összesen 234 LTE hálózat startol majd el. A szolgáltatás terjedésével az LTE-előfizetők száma közel tízszeresére nőtt, és 2012 szeptemberére elérte a 44 milliót.

A ZyXEL, a legújabb 4G LTE szabványokkal lépést tartva üzleti utazók és mobilhasználók számára fejlesztette ki kompakt mobil hotspot routerét, 4G kompatibilis CPE-k sorozatát, valamint a bel- és kültéri használatra szánt gateway-ket. A termékcsoport egyrészt biztosítja, hogy a vezeték nélküli kapcsolat egyenértékű legyen a vezetékessel, emellett pedig ki is terjeszti annak lefedettségét.  A ZyXEL Voice over LTE (VoLTE) technológiát is kínál, ami hangfeldolgozási kapacitással egészíti ki az LTE technológia lehetőségeit.

A 3G femtocellák és a Wi-Fi hotspotok lehetővé teszik a mobil- és egyéb szolgáltatók számára, hogy azonnal aktiváljanak mobilszolgáltatásokat lakossági és üzleti ügyfeleik számára egyaránt. A 3G Femto Access Point kiterjeszti a beltéri vezeték nélküli lefedettséget, miközben magas hangminőséget és gyors mobil adatátvitelt biztosít. A Wi-Fi megoldás a zsúfolt hálózatokból is képes úgy kinyerni az adatokat, hogy a megjelenő tartalom élményt nyújtson olyan környezetben is, amelyben sokan használnak vezeték nélküli kapcsolatot.

A ZyXEL az NXC5200 kontrollerek és NWA5120 Access Point sorozat tagjait, valamint új SBG3300 és SBG3600 sorozatú biztonsági modullal ellátott vezeték nélküli átjáróit is bemutatja Barcelonában. 

Forrás: ZyXEL