Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Ne vedd meg, béreld!

Informatikai eszközök bérlete

A megnövekedett versenyre és innovációs nyomásra való tekintettel időközben sok cég finanszírozási modellekre helyezi a hangsúlyt, ha új IT eszközöket szereznek be. A telekommunikációs berendezéstől a szerveren át a laptopig az IT-bérlet egyre kedveltebb lesz. De milyen előnyöket nyújt a tartós bérlet?

A vásárlással ellentétben, amelynél egy áru élettartamát rendszerint öt évre teszik, ezzel az innovációs ciklusokat le lehet rövidíteni. Egy cég új technológiákat korábban és gyorsabban be tud vezetni, és így jobban tud reagálni a piac változó követelményeire. Ezáltal nagyobb technológiai és mindenekelőtt pénzügyi rugalmasság áll elő.

A bérlet további előnye, hogy tőkét nem köt le. Ebből elsősorban azok a cégek profitálnak, amelyeknek pénzügyi eszközeik egy részét szabad rendelkezésre kell fenntartani. Csökken annak a veszélye, hogy a technikát a szükségesnél hosszabban kell alkalmazni a leírási idő teljes kihasználása érdekében.

Európa egyik legnagyobb pénzintézettől és gyártótól független IT-finanszírozójával kötött megállapodásának köszönhetően, költséghatékony és egyszerű tartósbérleti megoldást kínál minden gyártó termékeire, forint és euro alapon.

Együttműködésünk nagy előnye, hogy professzionális szolgáltatásokat tudunk ügyfeleink számára kínálni, az informatikai berendezések hasonló konstrukcióihoz képest jóval kedvezőbb áron.

A finanszírozott eszköz tartósbérleti jogviszonyban kerül Önhöz, így annak tulajdonosa a GRENKE marad, ezért az eszköz nem jelenik meg a felhasználó vállalkozás könyvelésében, a havi/negyedéves rendszerességgel fizetett bérleti díjak, mint igénybe vett szolgáltatás elszámolhatóak.

A szolgáltatás futamideje 24-től 48 hónapig terjedhet. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-bérlésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében.

A tartósbérletben használt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a bérlő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó a havidíjba beépítetten, költséghatékony formában tudja azt biztosítani.

Letölthető dokumentumok:

Forrás: Grenke lízing